Izvor: Danas, 10.Apr.2023, 20:59

Kreni – Promeni: Da li je Marko Đurić ambasador Srbije ili Rio Tinta?

Pokret Kreni - Promeni je reagovao na izjavu Marka Đurića u emisiji “Prav ugao” na RTV-u da Srbija “ne može da odustane od onih resursa koji mogu da Srbiji pomognu da napravi stratešku razliku u ekonomiji, kao što je iskopavanje litijuma". Oni su postavili pitanje da li je Marko Đurić u Vašingtonu ambassador Srbije ili Rio Tinta?
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kreni-Promeni: Da li je Marko Đurić ambasador Srbije ili Rio Tinta

Izvor: Beta, 10.Apr.2023

Pokret Kreni-Promeni upitao je danas, povodom izjave ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića da Srbija ne može da odustane od resursa kao što je litijum, da li on u Vašingtonu predstavlja Srbiju ili Rio Tinto."Suštinski Marko Đurić iznosi stavove koji su u suprotnosti sa zvaničnom državnom politikom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.