Krasić: Samo radikali mogu rešiti probleme u Srbiji (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Samo radikali mogu rešiti probleme u Srbiji (VIDEO)

Srpska radikalna stranka poručila je na predizbornom skupu u Valjevu da samo radikali nisu pod kontrolom Brisela i Vašingtona i da dosledno zastupaju interese građana Srbije, a ne Evropske unije.

Kalanovićkine jabuke pojeli crvi

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića (VIDEO)

Dinkić: Mladenovac kao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kragujevac (VIDEO)

"Niko sem SRS ne može da reši goruće probleme u Srbiji. Kada su Tomislav Nikolić ili Boris Tadić napali tajkune i organizovani kriminal? Nikada! Zašto nisu? Zato što ih oni finansiraju, po nalogu Evropske unije koja hoće da pod kontrolom drži i vlast i opoziciju", rekao je potpredsednik SRS Zoran Krasić, saopštila je ta stranka.

Krasić je rekao da je 91 odsto građana protiv proevropskih tajkunskih stranaka i izrazio uverenje da ta ogromna većina "neće dozvoliti da bude talac nekih 8,9 odsto građana koji žive lepo u Srbiji, dok svi drugi nemaju pristojan i dostojanstven život".

(Agencije, foto: Video capture Infobiro)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.