KURTI POKAZAO VAŠINGTONU SREDNJI PRST Grenel konstatovao da Bajden ne uživa poštovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 17:53

"KURTI POKAZAO VAŠINGTONU SREDNJI PRST" Grenel konstatovao da Bajden ne uživa poštovanje

Grenel je na Tviteru podsetio da su "Džo Bajden i Evropljani prošle nedelje povukli crvenu liniju".

Nekadašnji specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, poručio je danas, nakon hapšenja Srbina u Severnoj Mitrovici, da je premijer privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti, na zahteve SAD i EU za smirivanje krize odgovorio "srednjim prstom" i daljom eskalacijom situacije.

🚨🚨🚨

Joe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biden and the Europeans drew a redline last week. They said Albin Kurti must deescalate and launch new elections immediately.

This morning, Kurti gave them the middle finger and escalated the situation further.

Another redline crossed - countries don’t respect… https://t.co/UGhN0ZED8A

— Richard Grenell (@RichardGrenell) June 13, 2023

Grenel je na Tviteru podsetio da su "Džo Bajden i Evropljani prošle nedelje povukli crvenu liniju".

- Rekli su da Aljbin Kurti mora odmah da deeskalira situaciju i pokrene nove izbore. Kurti im je jutros pokazao srednji prst i dodatno eskalirao situaciju. Još jedna crvena linija je pređena, zemlje ne poštuju Džoa Bajdena - napisao je Grenel.

On je objavio snimak današnjih dešavanja u Severnoj Mitrovici, kada su kosovski specijalci u akciji hapšenja Srbina upirali duge cevi u prolaznike.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.