KAD JE VIDEO KOLIKO JE SREĆNA BEZ NJEGA UPERIO JE PIŠTOLJ U NJU Ljubomorni bivši dečko ubio frizerku pa presudio sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 07:01

KAD JE VIDEO KOLIKO JE SREĆNA BEZ NJEGA UPERIO JE PIŠTOLJ U NJU Ljubomorni bivši dečko ubio frizerku pa presudio sebi!

Frizerku iz Indijanapolisa ubio je ljubomorni bivši dečko koji je nakon toga izvršio samoubistvo.

Kako piše “Foks njuz”, policija je došla u ulicu E. Vašington u nedelju nešto pre 3.30 ujutro nakon dojave o pucnjavi unutar frizerskog salona “Nju luk”. Unutra su zatekli muškarca i ženu sa ranama od vatrenog oružja.

Svedoci su rekli policiji da je salon bio zatvoren ali da je pre pucnjave bilo okupljanja u njemu. Detektivi su kasnije zaključili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ubica bio bivši dečko vlasnice salona, koji je okrenuo pištolj ka sebi nakon što ju je upucao.

Prijateljica žrtve rekla je da je ona tek otvorila taj salon sa svojim mužem.

- Sreća koju je (bivši dečko) video nije mu se dopala. On nije bio srećan što je ona nastavila dalje – rekla je prijateljica žrtve.

Salon je navodno mesto okupljanja za lokalnu zajednicu migranata sa Haitija a vlasnica je bila dobro poznata u kraju.

- Bila je veoma ljubazna. Brinula je za sve druge u zajednici. Ponekad, ako ne biste imali novca da sredite kosu ili nokte, ona bi se prosto rekla da nema problema i da samo dođete – rekao je drugi prijatelj ubijene vlasnice salona.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.