Jokićev dabl-dabl za novu pobedu Denvera

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 08:31

Jokićev dabl-dabl za novu pobedu Denvera

Predvođeni Nikolom Jokićem, koji je ostvario dabl-dabl učinak, košarkaši Denvera su na gostovanju u Vašingtonu pobedili sa 118:104

Jokić je za 34 minuta na terenu postigao 31 koš i zabeležio 12 skokovca i sedam asistencija

Istakli su se i Majkl Porter junior sa 21 i Džamal Marej sa 17 poena.

Kod Vašingtona najbolji su bili Kristaps Porzingis sa 25 i Deni Avdija sa 16 koševa. Denver je prvi u Zapadnoj konferenciji sa 49 pobeda i 24 poraza, dok Vašington >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima učinak 32:41.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO NAM JE TREBALO: Nikola Jokić uveren da je Dnever izašao iz krize

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023

Ubedljiva pobeda u Vašingtonu...Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa Vašingtonom da se nada da će njegova ekipa u narednim utakmicama igrati sve bolje. Predvođeni Jokićem, koji je ostvario dabl-dabl učinak, košarkaši Denvera su na gostovanju u Vašingtonu pobedili sa 118:104....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Piksi: Šta god da uradim biće "Piksi šokirao"

Izvor: B92, 23.Mar.2023

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić izašli su pred medije uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.