Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 08:13

Istorijski tripl-dabl Jokića, osam asistencija Micića (VIDEO)

Košarkaši Denver nagetsa savladali su na domaćem parketu ekipu Vašington vizardsa rezultatom 130:110. Najbolji centar sveta Nikola Jokić stigao je do 137. tripl-dabla, od čega je 121 u regularnom delu sezone.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić: Bliži se plej-of, moramo da budemo bolji

Izvor: B92, 23.Feb.2024

Nikola Jokić je u pobedi Denvera protiv Vašingtona od 130:110 postigao 121. tripl-dabl u karijeri...Ništa nije moglo da zaustavi dvostrukog dobitnika MVP priznanja u duelu sa Vizardsima, Jokić je posle pauze delovao odmorno i sveže, što je najvažnije raspoloženo za igru i rezultat nije izostao...Srpski...

Nastavak na B92...

Jokićev dio istorije: Nedodirljivih nema

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2024

​Nikola Jokić nastavlja da pomjera granice košarke. Lako je šampion izašao na kraj sa Vašingtonom, najbolji košarkaš svijeta je upisao 16. tripl-dabl ove sezone, 121. u karijeri. On je postao treći igrač poslije Lebrona i Rasela Vestbruka koji je postigao tripl-dabl protiv svakog NBA ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.