Jokić: Bliži se plej-of, moramo da budemo bolji

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 09:03

Jokić: Bliži se plej-of, moramo da budemo bolji

Nikola Jokić je u pobedi Denvera protiv Vašingtona od 130:110 postigao 121. tripl-dabl u karijeri.

Ništa nije moglo da zaustavi dvostrukog dobitnika MVP priznanja u duelu sa Vizardsima, Jokić je posle pauze delovao odmorno i sveže, što je najvažnije raspoloženo za igru i rezultat nije izostao.

Srpski centar je upisao 21 poen, 19 skokova i 15 asistencija.

Po završetku meča u izjavi na terenu, novinar Vik Lombardi mu je postaivio pitanje u vezi sa istorijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učinkom, ali Jokić je odgovorio na svoj način, prilično ležerno.

"Da, to je zaista lepo, biće naročito kada završim karijeru. Može da se kaže da je neka vrsta nasleža, da kažemo da će to biti jedno dostignuće", rekao je Jokić.

Na početku razgovora, Deandre Džordan je uleteo u kadar, gotovo ga je odgnurnuo kada ga je "dodirnuo" po glavi, ali Jokić mu na tome nije zamerio.

Jedino što kaže da bi voleo je da je pauza posle Ol-star vikenda bila nešto duža.

"Nisam siguran da sam imao dovoljno dugu pauzu, ali smo ipak uložili veliki trud. Bila nam je potrebna ova pobeda, potrebna nam je i sledeća, nadam se da ćemo je ostvariti. Moramo samo da budemo bolji kako se bude bližio plej-of, da se mentalno spremimo za sve što nas čeka", zaključio je Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.