Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2024, 09:19

JOKIĆ PONOVO POKAZAO DA JE NAJBOLJI NA SVETU: Srbin sa 42 poena razneo Vašington (VIDEO)

Jokić je već na poluvremenu stigao do 26 poena. Košarkaši Denvera savladali su u gostima ekipu Vašingtona – 113:104, a Nikola Jokić bio je najefikasniji igrač meča sa 42 poena, 12 skokova, 8 asistencija uz 3 blokade, ukradenu loptu i bez ijedne izgubljene. Jokić je već na poluvremenu stigao do 26 poena. Pad u igri ... Read more
The post JOKIĆ PONOVO POKAZAO DA JE NAJBOLJI NA SVETU: Srbin sa 42 poena razneo Vašington (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆ POKAZAO VIZARDSIMA ŠTA JE MAGIJA: Utakmica sezone Džokera u glavnom gradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024

Na zapadu ništa novo...Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je utakmicu sezone u trijumfu Denver Nagetsa na gostovanju Vašington Vizardsima...Popularni "Džoker" je meč završio sa 42 poena, 12 skokova i osam asistencija. Zanimljivo je da nije izgubio nijednu loptu i meč je završio bez šuta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Denver slavio u Vašingtonu, 42 poena Jokića

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2024

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći u gostima ekipu Vašingtona sa 113:104 uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.