JOKIĆ POKAZAO VIZARDSIMA ŠTA JE MAGIJA: Utakmica sezone Džokera u glavnom gradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 09:23

JOKIĆ POKAZAO VIZARDSIMA ŠTA JE MAGIJA: Utakmica sezone Džokera u glavnom gradu (VIDEO)

Na zapadu ništa novo.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je utakmicu sezone u trijumfu Denver Nagetsa na gostovanju Vašington Vizardsima.

Popularni "Džoker" je meč završio sa 42 poena, 12 skokova i osam asistencija. Zanimljivo je da nije izgubio nijednu loptu i meč je završio bez šuta za tri poena. On je ovom partijom došao do osamnaestog meča u karijeri u kom je imao preko 40 ubačenih poena.

Džamal Marej je bio drugi najbolji u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Kolorada. Kanađanin je imao 19 poena, 7 asistencija i 5 skokova, Majkl Porter Džunior je dodao 19 i 6 uhvaćenih lopti, dok je Aron Gordon imao 11 i 10 skokova. Na suprotnoj strani Kajl Kuzma je upisao 17 uz 6 skokova i 7 asistencija.

Rezultati:

Orlando - Majami 105:87

Vašington - Denver 104:113

Hjuston - Boston 107:116

Finiks - Indijana 117:110

LA Lejkers - Portland 134:110
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Guliver u Distriktu Kolumbija: Jokić brojao do 42, Vizardsi nemoćni

Izvor: VOA, 22.Jan.2024

VAŠINGTON — Košarkaši Denver Nagetsa trijumfovalno napuštaju glavni grad Sjedinjenih Američkih Država pošto su, predvođeni Nikolom Jokićem savladali Vašington Vizardse sa 113:104. Ovo je ekipi trenera Majkla Melouna peta uzastopna pobeda na Vizardsima koji se ove sezone za Detroitom, San...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.