Huavej: Odluka Amerike će uticati na milijarde korisnika

Izvor: Danas, 29.Maj.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huavej: Odluka Amerike će uticati na milijarde korisnika

Getty ImagesSituacija oko Huveja se komplikuje Odluka Amerike da Huavej stavi na crnu listu je „opasan presedan“ koji će uticati na milijarde korisnika, izjavio je visoki zvaničnik kineske kompanije. Song Lijuping je na konferenciji za medije istakao da će ta odluka direktno uticati na američke kompanije i radnike. Vašington je nedavno stavio Huavej na listu […] Članak Huavej: Odluka Amerike će uticati na milijarde korisnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Huavej: Odluka Amerike će uticati na milijarde korisnika

Izvor: B92, 29.Maj.2019

Iz kineske kompanije ističu da Amerika koristi "snagu čitave nacije kako bi udarila na jednu privatnu kompaniju"..Odluka Amerike da Huavej stavi na crnu listu je "opasan presedan" koji će uticati na milijarde korisnika, izjavio je visoki zvaničnik kineske kompanije...Song Lijuping je na konferenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.