Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD napravio opasan presedan stavivši Huawei na "crnu listu"

PEKING - Potez SAD da stave "Huawei" na crnu listu predstavlja "opasan presedan" koji će nanijeti štetu milionima korisnika, izjavio je Song Lijuping, najviši zvaničnik kineske kompanije za pravna pitanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huavej: Odluka Amerike će uticati na milijarde korisnika

Izvor: Danas, 29.Maj.2019

Getty ImagesSituacija oko Huveja se komplikuje Odluka Amerike da Huavej stavi na crnu listu je „opasan presedan“ koji će uticati na milijarde korisnika, izjavio je visoki zvaničnik kineske kompanije. Song Lijuping je na konferenciji za medije istakao da će ta odluka direktno uticati na američke...

Nastavak na Danas...

Huavej se žalio sudu u SAD: 'Ugroženo 3 milijarde korisnika'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2019

Potez SAD da stave Huavej na crnu listu predstavlja "opasan presedan" koji će naneti štetu više od tri milijarde korisnika, izjavio je najviši zvaničnik kineske kompanije za pravna pitanja.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.