Holbruk u kritičnom stanju posle operacije na srcu

Izvor: Glas javnosti, Beta, 12.Dec.2010, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holbruk u kritičnom stanju posle operacije na srcu

VAŠINGTON - Specijalni izaslanik SAD za Pakistan i Avganistan Ričard Holbruk u kritičnom je stanju posle operacije na srcu u jednoj vašingtonskoj bolnici, saopšteno je iz Stejt departmenta.

Portparol Stejt departmenta Pi Džej Krauli rekao je da je Holbruk (69) jutros operisan u Univerzitetskoj bolnici "Džordž Vašington" i da je uz njega trenutno njegova porodica. Holbruk je u petak uveče prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u bolnicu pošto mu je pozlilo dok je radio u Stejt depratmentu.

Holbruk je idejni tvorac Dejtonskog sporazuma, kojim je okončan rat u BiH 1995. godine. U SAD je dobio nadimak Kinsindžer Balkana.

posto on nema srca radi se 100% o pogresnoj dijagnozi

Putuje drushtvo, nece biti nezabavno sa tom ekipom - cak ni u paklu (vidi sliku)!

E SAD DA VIDIMO KOJI SIPTAR CE MU DATI SVOJE SRCE DA MRCINA PREZIVI...JER TREBACE ON NJIMA OPET KAD BUDU BJEZALI U ALJBANIJU....

Holbruk je covek bez srca i osecanja i sto bi u SAD rekli i kazu obican trash.

Holbruk je idejni tvorac ratova u bivsoj Jugloslaviji. Zajedno sa Medlin Olbrajt i klanom Klinton.

Nicija nije do zore. Vreme je da se podnesu racuni pred Bogom i vecnoscu.

...E PA SADA CE ETO "BALKANSKI KOSINDZER "I "BALKANSKI MESA" IMATI VREMENA KOLIKO HOCE DA SE NAJZAD IZRAZGOVARAJU!!!...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.