Holbruk u kritičnom stanju posle operacije na srcu

Izvor: Politika, 11.Dec.2010, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holbruk u kritičnom stanju posle operacije na srcu

VAŠINGTON – Specijalni izaslanik SAD za Pakistan i Avganistan Ričard Holbruk je u kritičnom stanju posle operacije na srcu u jednoj vašingtonskoj bolnici, saopšteno je danas iz Stejt departmenta.

Portparol Stejt departmenta Pi Džej Krouli rekao je da je Holbruk (69) jutros operisan u Univerzitetskoj bolnici „Džordž Vašington” i da je uz njega trenutno njegova porodica.

Holbruk je sinoć prebačen u bolnicu pošto mu je pozlilo dok je radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u Stejt depratmentu.

Holbruk je idejni tvorac Dejtonskog sporazuma, kojim je okončan rat u BiH 1995. godine. U SAD je dobio nadimak „Kinsindžer Balkana”.

Beta-AFP

objavljeno: 12/12/2010
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holbruk u teškom stanju

Izvor: VOA, 11.Dec.2010

Nekadašnji izaslanik SAD za Balkan, Ričard Holbruk nalazi se u kritičnom stanju posle operacije na srcu

Nastavak na VOA...

HOLBRUK KRITIČNO POSLE OPERACIJE NA SRCU

Izvor: Kurir, 11.Dec.2010

VAŠINGTON - Specijalni izaslanik SAD za Pakistan i Avganistan Ričard Holbruk u kritičnom je stanju posle operacije na srcu u jednoj vašingtonskoj bolnici, saopšteno je iz Stejt departmenta...Portparol Stejt departmenta Pi Džej Krauli rekao je da je Holbruk (69) jutros operisan u Univerzitetskoj...

Nastavak na Kurir...

Holbruk i dalje u kritičnom stanju nakon operacije aorte

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 13:30

VAŠINGTON - Američki specijalni predstavnik za Avganistan i Pakistan Ričard Holbruk i dalje se nalazi u kritičnom stanju nakon operacije aorte, javljaju američki mediji...Holbruk (69) je operisan na Univerzitetskoj bolnici "Džordž Vašington" u američkoj prestonici, pošto mu je pozlilo u Stejt...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.