Grenel o razgovorima Beograda i Prištine: Otvaramo vrata razvoju i investicijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2020, 14:32

Grenel o razgovorima Beograda i Prištine: Otvaramo vrata razvoju i investicijama

Specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore tzv. Kosova i Srbije Ričard Grenel rekao je da predstojeći sastanak između predstavnika dve strane u Vašingtonu pruža mogućnost i otvara vrata ekonomskom razvoju i investicijama.

Grenel je na pitanje Tanjuga koje će biti glavne teme razgovara u Beloj kući odgovorio:

"Sastanak u Beloj kući pruža mogućnost i otvara vrata ekonomskom razvoju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << investicijama.

"Sjedinjene Američke Države se nadaju da će lideri Kosova i Srbije iskoristiti ovu priliku da se vrate dijalogu i započnu novu eru stabilnosti i prosperiteta. Narodi ovog regiona ne zaslužuju manje od toga", poručio je Grenel.

Kako je najavljeno, sastanak predstavnika Beograda i Prištine u Vašingtonu treba da se održi 27. juna.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grenel: Sastanak u Beloj kući otvara vrata ekonomskom razvoju i investicijama

Izvor: RTS, 18.Jun.2020

Specijalni izaslanik predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel rekao je da predstojeći sastanak između predstavnika dve strane u Vašingtonu pruža mogućnost i otvara vrata ekonomskom razvoju i investicijama. . Na pitanje Tanjuga koje će biti glavne...

Nastavak na RTS...

Grenel: Razmena teritorija nije Trampova politika, ideja potekla od Boltona

Izvor: RTS, 19.Jun.2020, 12:22

Američki izaslanik za dijalog Ričard Grenel je rekao da je imao problem sa bivšim savetnikom za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom kada je reč o pregovorima Beograda i Prištine. . "Dve strane dolaze u Belu kuću sledeće subote da razgovaramo o istorijskom napretku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.