GLUMICA ZVERSKI UBIJENA! Krenula na božićnu zabavu, nestala, a 4 dana kasnije su je pronašli zadavljenu u njenom autu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Dec.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMICA ZVERSKI UBIJENA! Krenula na božićnu zabavu, nestala, a 4 dana kasnije su je pronašli zadavljenu u njenom autu!

Posle četiri dana velike potrage, telo američke glumice Triše Lin Mekoli (46) je pronađeno u Vašingtonu, u njenom automobilu, a policija je uhapsila Adrijana Dvejna Džonsona, koji je osumnjičen da je nesrećnu Trišu pretukao i na kraju zadavio.

Triša Lin Mekoli, koja je najpoznatija po ulozi u komediji "Step Up", 24. decembra je krenula na božićnu zabavu, na kojoj se nikada nije pojavila, a njena porodica je alarmirala policiju nakon što je Triša narednog jutra, propustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << planirani let za Jutu.

Missing Person Critical 46 y/o Tricia Lynn McCauley white female, ’5”4 120 lbs,brn eyes, brn hair LOF wht 2 drToy Scion IQ DC Tags FC-0274. pic.twitter.com/JagTfgJIKy

— DC Police Department (@DCPoliceDept) December 27, 2016

Usledila je masovna potraga, i nakon što je prolaznik primetio njen automobil i to prijavio policiji, brzom akcijom je uhapšen Adrijan Dvejn Džonson (29) koji je se vozikao glumičinim automobilom, dok je njeno telo bilo na zadnjem sedištu!

Na osnovu policijskog izveštaja može se zaključiti da je Džonson bio beskućnik i da ima dugu istoriju mentalnih bolesti. Pretpostavlja se da je ubica, na parkingu supermarketa, u koji je Triša svratila pre odlaska na zabavu, uleteo u njen auto, divljački je pretukao, i potom zadavio.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.