Izvor: S media, 19.Nov.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival srpskog filma u Vašingtonu

Prvog dana festivala, koji se održava u "Gete" institutu u Vašingtonu, publika će u subotu imati priliku da vidi filmove "Žena sa slomljenim nosom" Srđana Koljevića i "Šišanje" Stevana Filipovića.

"Neprijatelj" dobio nagradu publike u Solunu

Film "Parada" titlovan na hrvatski?

"Isterivač đavola" najstrašniji film svih vremena

U nedelju će biti prikazani filmovi "Beli, beli svet" Olega Novkovića i "Flešbek" reditelja Aleksandra Jankovića, po scenariju Duška Premovića.

Festivalu će, kako je najavljeno, prisustvovati i ambasador Srbije u SAD Vladimir Petrović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uspeh Koljevićevog filma u Nemačkoj

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011

"Sivi kamion crvene boje", film beogradskog reditelja Srđana Koljevića, koji je pre sedam godina nemačkoj publici premijerno bio prikazan na Internacionalnom filmskom festivalu Manhajm-Hajdelberg, gde je doživeo ogroman uspeh osvojivši tri nagrade, prikazuje se ponovo na ovom festivalu u okviru...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.