Evo koliko je vatromet opasan: Aktivirao vatromet u ruci dok je sedeo u kolima, ostao bez šake

Izvor: Blic, 27.Jan.2014, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko je vatromet opasan: Aktivirao vatromet u ruci dok je sedeo u kolima, ostao bez šake

Snažna eksplozija portesla je grad Spokan u Vašingtonu, SAD, kada je čovek nehotice aktivirao veliku petardu dok je sedeo u kolima sa sinom. Eksplozija je bila toliko jaka da je nesrećni čovek ostao bez šake.

Donald Vilks (61), rekao je da je ispred svoje kuće čuo snažnu eksploziju, koja se desila oko jedan posle ponoći. Kada je izašao napolje, ulica je bila puna dima, a tačno ispred moje kuće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nalazio crveni džip koji je bio veoma oštećen.

- Moj sin je krenuo da isključi kola. Tada smo primetili da vozaču nedostaje ruka. U eksploziji je izgubio celu ruku od zgloba naviše, jedan deo su našli čitav blok udaljen od mesta gde se desila nesreća - posvedočio je Vilks.

On je rekao da je džip uništen u incidentu, staklo izlomljeno, a kotrolna tabla u delovima, sa krvlju svuda rasutom.

Ubrzo je došla policija koja je odvezla žrtvu, muškarca od oko 30 godina, do najbliže bolnice.

Policija je najpre ispitivala da li se radi o detonaciji, i mogućoj bombi, pošto je eksplozija bila toliko moćna. Ipak, ispostavlja se da se radi o vatrometu M-1000 koji se reklamira kao super glasan vatromet, koji pravi "maskimalnu eksploziju".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Eksplodirala je petarda. Iznenada smo primetili da čoveku nedostaje ruka"

Izvor: Blic, 27.Jan.2014

Snažna eksplozija portesla je grad Spokan u Vašingtonu, SAD, kada je čovek nehotice aktivirao veliku petardu dok je sedeo u kolima sa sinom. Eksplozija je bila toliko jaka da je nesrećni čovek ostao bez šake. Eksplozija je bila toliko jaka da su pomislili da je pitanju bomba..Donald Vilks (61),...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.