Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoglavi orao sličan ruskom na predsjedničkom pečatu Trampa

VAŠINGTON - Član konzervativne američke grupe dobio je otkaz nakon što je na studenstkom samitu, na kojem se obratio američki predsjednik Donald Tramp, emitovao preko projektora izmijenjenu verziju predsjedničkog pečata, na kojem se umjesto jednoglavog, nalazi dvoglavi orao, sličan onom na ...
Pogledaj vesti o: Vašington,   Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

POGLEDAJTE Dvoglavi orao na Trampovom predsedničkom pečatu (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Jul.2019, 08:25

Član konzervativne američke grupe dobio je otkaz nakon što je na studenstkom samitu, na kojem se obratio američki predsednik Donald Tramp, emitovao preko projektora izmenjenu verziju predsedničkog pečata, na kojem se umesto jednoglavog, nalazi dvoglavi orao, sličan onom na ruskoj zastavi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.