Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Feb.2024, 21:23

Đurić: Američke kompanije osudile Kurtijevu blokadu srpske robe

VAŠINGTON – Važna poruka koja se mogla čuti od predstavnika američkih kompanija je osuda trgovinskog embarga i blokada na srpsku robu koje je sproveo režim Aljbina Kurtija, izjavio je danas u Vašingtonu ambasador Srbije u SAD Marko Đurić. “Neke od američkih kompanija, čak neki od američkih mega brendova, trpe finansijske posledice zbog jednostavnog Kurtijevog delovanja”, […]
Vest Đurić: Američke kompanije osudile Kurtijevu blokadu srpske robe objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Đurić u Vašingtonu predstavio ekonomske potencijale Srbije: Američke kompanije osudile Kurtijevu blokadu srpske robe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2024

Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić predstavio je danas u čuvenom vašingtonskom hotelu "Vilard" ekonomske potencijale Srbije i sa predstavnicima nekih od najvećih američkih kompanija razgovarao o mogućnostima za ulaganje u našu zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.