Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas u Vašingtonu sa američkim zvaničnicima o situaciji u Srbiji

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju (SzS) Dragan Đilas i sekretar Saveza Ljuban Panić tokom dvodneve posete Vašingtonu imali su niz sastanaka sa američkim zvaničnicima sa kojima su razgovarali o protestima, nedostatku dijaloga vlasti i opozcije i nemogućnosti održavanja slobodnih i fer izbora, saopštio je danas SzS.

Na sastancima sa glavnim direktorom Nacionalnog saveta za bezbednost za Evropu i Rusiju Džonom Eratom, direktorom za evropske poslove Vilijamom Berklijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao i sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara Metjuom Palmerom i predstavnicima Senata i Kongresa, Đilas je ukazao na ugroženost demokratskih procesa u Srbiji.

On je naveo da o tome svedoči i činjenica da je Srbija izgubila status slobodne države, što je navedeno u godišnjem izveštaju Fridom hausa.

Đilas je američkim zvaničnicima preneo stav opozicije da pod trenutnim izbornim uslovima, na izborima neće učestvovati.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas u SAD o situaciji u Srbiji: Nema uslova za fer izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2019

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas bio je u dvodnevnoj poseti Vašingtonu, gde je sa američkim zvaničnicima razgovarao o situaciji u Srbiji, saopštio je danas SzS...Đilas se sastao sa glavnim direktorom Nacionalnog saveta za bezbednost za Evropu i Rusiju Džonom Eratom, direktorom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.