ČINI SE SKORO ISTO KAO PRE 25 GODINA Lažni premijer se sastao sa ubicom Srba u Vašingtonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2022, 22:13

"ČINI SE SKORO ISTO KAO PRE 25 GODINA" Lažni premijer se sastao sa ubicom Srba u Vašingtonu (FOTO)

Lažni premijer Aljbin Kurti se, tokom posete SAD, sreo i sa bivšim šefom Verifikacione misije OEBS na Kosovu Vilijamom Vokerom.

Kurti je na Fejsbuku naveo da je bilo zadovoljstvo sresti se sa Vokerom:

- Čini se skoro isto kao pre 25 godina kada smo se prvi put sreli u Prištini. Kaže da je njegovo vreme stalo za ovog svedoka našeg vremena. Bilo je zadovoljstvo sresti se sa Vilijamom Vokerom u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vašingtonu, evocirati uspomene, razgovarati o sadašnjosti, deliti nade i brige za budućnost. Diplomate istine o ratnim zločinima su prijatelji nacija i neprijatelji diktatora - naveo je lažni premijer Kurti.

Inače, Voker je bivši američki diplomata, ubica Srba i kreator "slučaja Račak", što je bio uvod u NATO bombardovanje tadašnje SRJ 1999.

BONUS VIDEO: Albanci nezakonito upali na imanje Srbina
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.