Bredli Bil želi da se bori za titulu – zainteresovani Siksersi, Baksi, Hit

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 11:07

Bredli Bil želi da se bori za titulu – zainteresovani Siksersi, Baksi, Hit

Bredli Bil počeo je pregovore sa Vašington Vizardsima o potencijalnom trejdu u drugi tim.

Bil je jedini igrač u NBA ligi koji u petogodišnjem ugovoru iz prošle godine vrednom 251 dolara ima klauzulu protiv trejda.

Međutim, Bil je zainteresovan za odlazak, zbog želje da igra u konkurentnom timu, a Vizardski razmatraju mogućnost reizgradnje tima.

Već postoji interesovanje nekoliko ekipa, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vizardsi, Bil i njegovi predstavnici počeli pregovore o odgovarajućoj opciji, ukoliko se Vašington odluči na reizgradnju.

"Prelazni rok" počinje 1. jula pe se očekuju ubrzan rad na dogovoru koji će Bilu omogućiti kontrolu izbora destinacije, a Vašingtonu adekvatnu odštetu.

Važan faktor je i situacija sa Kajlom Kuzmom i Kristapsom Porzingisom koji imaju opciju da ovog leta postanu neograničeni slobodni agenti, što će svakako uticati na odluku Vizardsa u vezi sa Bilom.

Bil je celu NBA karijeru, 11 sezona, u Vizardsima, koji se okreću reizgradnji tima nakon što prethodnih pet nisu igrali plej-of.

U prethodnoj je zbog problema sa povredom odigrao 50 utakmica i prosečno beležio 23,2 poena uz 51 odsto šuta iz igre.

U karijeri ima prosek od 22,1 poena uz dve uzastopne sezone sa preko 30 odsto šuta za tri (2019/2020 i 20210/2021).

Među timovima koji su navodno zainteresovani za dovođenje Bila, navode se Filadelfija 76ers, Milvoki Baksi te finalista Majami Hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BREDLI BIL NAPUŠTA VAŠINGTON POSLE 11 GODINA: Sjajni bek želi da se takmiči za titulu!

Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2023

Vizardsi kreću sve ispočetka Kako prenosi dobro obavešteni NBA novinar, Adrijan Vojnarovski, bek Vašingtona, Bredli Bil, mogao bi da napusti franšizu koja ga je draftovala pre 11 godina. Naime, Bil želi da se bori za šampionski prsten ali i njemu je jasno da to neće moći da uradi u Vizardsima....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.