Boston od 0:2 do 3:2, slavio i Vašington

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2017, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston od 0:2 do 3:2, slavio i Vašington

Košarkaši Vašingtona i Bostona nalaze se blizu plasmana u polufinale Istočne konferencije NBA lige, pošto vode sa 3:2 u seriji protiv Atlante i Čikaga.

Boston je posle dva poraza preokrenuo rezultat na 3:2 pobedom na domaćem terenu 108:97.

Seltikse su do trijumfa vodili Ajzea Tomas i Ejveri Bredli sa po 27 pogodaka, šest manje imao je Al Horford, a 26 Dvejn Vejd iz Bulsa.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svom parketu slavio je i Vašington protiv Atlante 103:99.

Ponovo je glavni oslonac Vizardsa Džon Vol - Bredli Bil bio na visokom nivou sa kombinovanih 47 poena, od kojih je 27 Bilovih, koliko je i na drugoj strani imao Denis Šreder.

Sada se serija seli u Čikago i Atlantu, gde gosti imaju prvu šansu da prođu dalje.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.