Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2021, 03:43

Bogdanovih 14 poena i problemi sa Bredlijem Bilom, Vašington razneo odbranu Hoksa (VIDEO)

Zasluženo slavlje Vizardsa - 122:111

Srpski as Bogdan Bogdanović odigrao je sasvim solidan meč u Vašingotonu, ali njegovi Atlanta Hoksi nisu imali rešenje za furiozno napadačko veče domaćig Vizadrsa. Domaćin je prosto zapalio mrežice u prve tri četvrtine, tukao je iz svih pozicija i zatrpao koš gostiju, a na kraju uspeo da izdrži nalet gostiju u poslednjoj deonici i došao do zasluženog slavlja - 122:111 (33:32, 31:23, 36:31, 22:25).

Odbrana Atlante funcionisala >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na pravi način samo u poslednjem kvartalu, kada je uspela da svede domaćina na "samo" 22 ubačena poena, u jednom trenutku stigne i do minusa od pet poena (106:111), ali je usledio nova serija Vašingtona u samoj završici, što je bilo dovoljno za četvrto slavlje.

Bogdanović je u drugom porazu svog tima u sezoni, pored 14 postignutih poena, imao i šest skokova i četiri asistencije, ali je pravi odgovor za raspucane Vizardse imao samo Džon Kolins, što nije bilo dovoljno da se izbegne poraz. Krilo Atlante na kraju je bilo najefikasnije na meču, sa 28 poena, ali i 12 skokova i tri asistencije. Sa druge strane, Šašington je imao čak četvoricu igrača sa 20 i više ubačenih poena. Najefikasniji je bio Bredli Bil sa 27 poena, Montrez Harel je postigao 25, a Kentavijus Koluduel-Poup i Kajl Kuzma po 21.

Bogdanović je imao ogromnu potrošnju u defanzivi tokom meča, vodio je žestoke bitke sa Bredlijem Bilom, a u nekoliko navrata je imao dosta problema sa njegovom brzinom, pa često nije uspevao da pronađe način da ga zaustavi.

Bradley Beal dejó en el piso a Bogdanovic y definió con mucha clase.pic.twitter.com/map0RXPamO

Uskoro opširnije...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.