Bela kuća polako tone? Na travnjaku ponori FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 23.Maj.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća polako tone? Na travnjaku ponori FOTO/VIDEO

Va[ington -- Novinar mreže "Vojs of Amerika"Steve Herman primetio je velike rupe koje su nastale na travnjaku Bele kuće, u blizini prostorije za medije.

Herman je prvu rupu kojuj e primetio opisao kao pravi ponor. "Rupa se vidno povećala između nedelje i ponedeljka", izjavio je Herman. "Sada je duža od 30 centimetara. I drugi ponor otvorio se odmah uz prvi."

Kako je preneo Index.hr, odmah nakon njegove objave na društvenim mrežama rupe su prekirvene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Navodi se i da je stvaranje manjih ponora u Vašingtonu uobičajeno pošto su delovi grada izgrađeni na močvari.

U poslednjih nekoliko godina nastalo je nekoliko ponora u gradu, zbog kojih su neki stanovnici bili primorani da napuste svoje domove, a prošle godine rupa je progutala školski autobus.

Međutim, ovo je prvi put da se ponor stvorio na travnjaku Bijele kuće.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BELA KUĆA TONE: Zemlja se otvorila Trampu ispred vrata! Na travnjaku zjapi pravi ponor! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Maj.2018

VAŠINGTON - Novinar radijske mreže Glas Amerike (Voice of America) Stiv Herman primetio je i fotografisao velike rupe koje su se otvorile na travnjaku Bele kuće, u blizini prostorije za medije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.