Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2023, 19:54

Basta sa američkim senatorom: Srbiji je mesto među zapadnim zemljama

Predsednik pokreta "Evropski put" i doskorašnji ministar Rade Basta sastao se u Vašingtonu sa senatorom Bobom Menendezom iz redova američkih demokrata sa kojim je razgovarao o situaciji na Kosovu, demokratskim kapacitetima Srbije i kako bi ga upoznao sa programom pokreta koji je osnovao.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basta sa senatorom Bobom Menandezom: Srbiji je mesto među zapadnim zemljama

Izvor: Danas, 23.Jul.2023

redsednik pokreta "Evropski put" Rade Basta sastao se u Vašingtonu sa najvaznijim senatorom Bobom Menandezom iz redova američkih demokrata kako bi razmenili mišljenja o situaciji na Kosovu, demokratskim kapacitetima Srbije koja je na putu ka članstvu u Evropskoj uniji i kako bi ga upoznao sa programom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.