Bajden: Raskrvario sam nos nasilniku

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 22:31

Bajden: Raskrvario sam nos nasilniku

Vašington -- Američki predsednik Džozef Bajden ispričao je danas kako je jednom prilikom, kada je bio mali, raskrvario nos nasilniku iz komšiluka.

On je u podkastu "On Purpose", koji se bavi temama vezanim za mentalno zdravlje, rekao da ga je jednom napao nasilnik iz kraja, nakon čega mu je majka savetovala: "Džoi, idi napolje. Sačekaj, dok ti ne priđe, i čim to uradi - udari ga pravo u nos. Daću ti 50 centi".

Na njegovo pitanje zbog čega treba to da uradi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majka mu je rekla da neće moći ponovo da hoda ulicom ukoliko to ne bude uradio.

"Bio sam nasmrt uplašen. Prišao sam mu i udario ga u nos. On je krvario, a onda je pobegao", rekao je Bajden, prenosi Rojters.

On je u podkastu takođe rekao da ima sedmoro unučadi, nakon što je u petak prvi put javno priznao svoje sedmo unuče u izjavi za magazin "People".

Reč je o četvorogodišnjoj devojčici koja je ćerka njegovog sina Hantera.

Tokom razgovora, otkrio je da malo gleda televiziju, ali da stalno gleda filmove u bioskopu u Beloj kući, dodavši da mu je trenutno prvi na listi filmova koje tek treba da odgleda - "Openhajmer" koji se bavi razvojem atomskih bombi koje su SAD bacile na Japan u Drugom svetskom ratu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden: Raskrvario sam nos nasilniku iz komšiluka

Izvor: 24sedam.rs, 31.Jul.2023

Bio sam nasmrt uplašen. Prišao sam mu i udario ga u nos. On je krvario, a onda je pobegao", rekao je Bajden

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.