Izvor: Blic, 31.Jul.2023, 22:18

Bajden: Raskrvario sam nos nasilniku iz komšiluka, bio sam nasmrt uplašen

Američki predsednik Džozef Bajden ispričao je danas kako je jednom prilikom, kada je bio mali, raskrvario nos nasilniku iz komšiluka. On je u podkastu koji se bavi temama vezanim za mentalno zdravlje, rekao da ga je jednom napao nasilnik iz kraja, nakon čega mu je majka savetovala šta da uradi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bajden: Raskrvario sam nos nasilniku

Izvor: B92, 31.Jul.2023

Vašington -- Američki predsednik Džozef Bajden ispričao je danas kako je jednom prilikom, kada je bio mali, raskrvario nos nasilniku iz komšiluka...On je u podkastu "On Purpose", koji se bavi temama vezanim za mentalno zdravlje, rekao da ga je jednom napao nasilnik iz kraja, nakon čega mu je majka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.