Andreja Pejić će za Trampovu inauguraciju obući samo šljokice

Izvor: Prva.rs, 06.Jan.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić će za Trampovu inauguraciju obući samo šljokice

Trampova inauguracija biće održana 20. januara u Kapitolu u Vašingtonu, nakon koje će i zvanično postati 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država.
Pejićeva nije naglasila da li je uopšte dobila pozivnicu za događaj u Kapitolu. Možda će poput predsednika Republike Srpske Milorada Dodika biti samo na jednoj od brojnih proslava povodom imenovanja, piše Noizz.
Taj portal je guglao da li bi tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << "obučena" Andreja mogla da se pojavi u Kapitolu.
Pravilnici oblačenja postoje kako u Beloj kući, tako i u Kapitolu, ali se odnose samo na zaposlene.
Na sajtu Kapitola, koji nudi i turistički obilazak zgrade, nema informacija o dres kodu za posetioce, ali sna forumima piše da je sasvim u redu doći i u papučama i šortsu.
Verovatno niko nije planirao da se pojavi samo u šljokicama, pa odgovor za konkretan autfit nije pronađen. Prema pravilniku, posetiocima je zabranjeno da unose ogromne torbe, oružje i još neke predmete koji mogu da ugroze bezbednost.
Što se šljokica tiče, nema nikakvih zabrana.
 
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.