Akcija dobrovoljnog davanja krvi Ambasade SAD

Izvor: GledajNapred, 06.Sep.2011, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija dobrovoljnog davanja krvi Ambasade SAD

Ove godine 11. septembra navršava se deset godina od napada na Njujork i Vašington. Zaposleni u Ambasadi i njihove porodice obeležiće ovaj tragični događaj u sredu, 13. septembra, akcijom dobrovoljnog davanja krvi, koja će biti sprovedena u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.

U saopštenju američke ambasade, između ostalog, piše:
"Posle napada 11. septembra 2001. godine, mnogi Amerikanci želeli su da na >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << najbolji način pomognu svojoj zajednici, a ogroman broj učinio je to davanjem krvi. Učešćem u ovoj akciji, setićemo se dana koji je promenio svet pružajući pomoć građanima Srbije kojima je najpotrebnija. Zalihe krvi su nedovoljne, a mi imamo priliku da pomažući koliko možemo, odamo poštu onima koji su stradali".

Pored akcije dobrovoljnog davanja krvi, Crveni krst će sakupljati očuvanu polovnu garderobu koju će uputiti siromašnim porodicama u Srbiji. Takođe, biće otvoren račun za donacije u novcu. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta Srbije, u Siminoj 19 u Beogradu, od 10.00 do 15.00.
(Dan u Beogradu)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.