Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 15:22

(UŽIVO) Bajden postaje predsednik SAD: Tramp napustio Belu kuću, Vašington kao tvrđava pred inauguraciju (FOTO, VIDEO)

Džo Bajden danas će položiti zakletvu kao 46. predsednik SAD, na 59. ceremoniji inauguracije, a za razliku od prethodnih ceremonija tradicionalni govori, nastupi i bivši predsednici pojaviće se pred malom, fizički distanciranom publikom koja će nositi zaštitne maske, i u gradu koji je zaključan kako zbog pandemije, tako i zbog bezbednosnih pretnji.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAMP I MELANIJA NAPUSTILI BELU KUĆU: Da li su se predomislili - hoće li ipak na inauguraciju? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021

Tramp se obratio okupljenim novinarima..Donald Tramp je napustio Belu kuću uoči inauguracije Džoa Bajdena. Odlazeći predsednik prethodno je odbio da popusti nakon što je Izborni kolegijum potvrdio Bajdenovu pobedu, ističući da su izbori pokradeni...Trampov tim je podneo višestruke tužbe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.