Tramp na Molitvenom doručku: Amerika veruje u iskupljenje

Izvor: RTS, 07.Feb.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp na Molitvenom doručku: Amerika veruje u iskupljenje

Predsednik Donald Tramp u svom obraćanju na Molitvenom doručku izjavio je da je Amerika zemlja koja veruje u iskupljenje.
Donald Tramp je zahvalio verskim vođama na podršci koju pružaju reformi kriminalnog sistema koju sprovodi njegova administracija. "Američki narod veruje u iskupljenje", rekao je predsednik SAD.

Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da će uvek štititi vernike i da ih "neće izneveriti", prenosi AP.
Donald Tramp 12. je predsednik SAD koji je održao govor na Molitvenom doručku, kojem su prisustvovali svi američki predsednici počev od Dvajta Ajzenhauera.
Molitveni doručak je događaj koji se održava prvog četvrtka u februaru svake godine u Vašingtonu i okuplja članove predsedničkog kabineta i Kongresa, i mnogobrojne goste iz inostranstva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ODRŽAN MOLITVENI DORUČAK U VAŠINGTONU: Okupljeni pozvali Trampa i Nensi Pelosi da prevaziđu podele (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Feb.2019

Predsednik SAD, Donald Tramp, i liderka demokrata u Predstavničkom domu Kongresa, Nensi Pelosi, pozvani su danas na Molitvenom doručku u Vašingtonu da prevaziđu podele za dobrobit američkog društva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.