Izvor: Danas, 23.Maj.2022, 12:12

Zelenski u Davosu: Ovo je trenutak u kojem se odlučuje da li će brutalna sila upravljati svetom

Ukrajina odoleva napadima duže nego što se očekivalo, ali ne bi bila primorana da preživaljava ovaj rat, sa toliko mnogo žrtava, da su sankcije uvedene Rusiji prošle jeseni, rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, obraćajući se preko video linka liderima na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Davos: Zelenski pozvao na potpuni prekid trgovine s Rusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Maj.2022

"Vojske pobjeđuju u bitkama, ali ekonomija pobjeđuje u ratovima," poručio je Volodimir Zelenski, predsjednik Ukrajine, tokom video obraćanja na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu. "Sada nije vrijeme za analizu troškova i koristi. Moramo potpuno odsjeći Rusiju od globalne ekonomije." Pozvao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.