Zelenski sa Stoltenbergom razgovarao o deblokadi žitnog koridora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2023, 16:16

Zelenski sa Stoltenbergom razgovarao o 'deblokadi' žitnog koridora

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom o "deblokadi" crnomorskog žitnog koridora, nakon što se Moskva povukla iz sporazuma o transportu žitarica.  "Razmenili smo procene trenutne situacije u Crnom moru i rizika koje takva situacija predstavlja za globalnu bezbednost hrane", objavio je Zelenski na Tviteru 22. jula, posle telefonskog razgovora sa Stoltenbergom. "Takođe smo sa gospodinom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zelenski: Ukrajinska kontraofanziva je odložena zbog nedostatka municije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2023, 08:02

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski priznao je danas da je ukrajinska kontraofanziva odložena zbog nedostatka municije i da je njeno odlaganje omogućilo Rusiji da ojača svoju odbranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.