Izvor: Blic, 04.Apr.2023, 00:53

Zelenski o predstojećoj prolećnoj kontraofanzivi: "Ruske snage još imaju vremena da odu, inače će BITI UNIŠTENE"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski poručio je danas, govoreći o predstojećoj ukrajinskoj prolećnoj kontraofanzivi, da ruske snage "još imaju vremena da odu inače će biti uništene". On je rekao da ne može da iznosi konkretne detalje o predstojećoj kontraofanzivi, "jer ne možemo dati priliku teroristima iz Ruske Federacije da se pripreme za naše metode i korake ka deokupaciji", prenosi Kijev Indipendent.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrajinska kriza iz dana u dan: Finska postala članica NATO, Rusija dronovima napala Odesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2023

Rat u Ukrajini – 403. dan. Ruski predsednik Vladimir Putin dobiće suprotno od onoga što je želeo, proširenje NATO-a zbog rata u Ukrajini, rekao je danas generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg. Pristupanje Finske alijansi kasnije tokom danas biće istorijski događaj i direktan rezultat ruskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.