Šta je to rekao Zelenskom? Bajdene, odmori VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 08:28

Šta je to rekao Zelenskom? Bajdene, odmori VIDEO

Predsednik SAD Džo Bajden obratio se ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom tokom samita NATO u sredu, nazivajući ga imenom njegovog neprijatelja.

"Vladimir i ja... Ne bi trebalo da budem toliko prisan", rekao je Bajden na konferenciji za novinare u Viljnusu. Zatim se ispravio i rekao: "Gospodin Zelenski i ja", pre nego što je nastavio.

Treba napomenuti da su "Volodimir" i "Vladimir" različite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verzije istog imena.

Bajden je bio sklon gafovima tokom svog predsedničkog mandata, ranije je smatrao da su Ukrajinci Iranci i takođe je pitao da li je poslanik koji je umro bio prisutan na konferenciji u Beloj kući.

Trenutak pogrešnog izgovaranja imena Zelenskog ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Pirs Morgan je na Tviteru ukazao na Bajdenovu grešku, okačivši video sa emotikonom "vezanih očiju".

Jedan korisnik Tvitera nazvao je Bajdenov novi gaf "jednostavno neverovatnim", a njegov pratilac je dodao: "Ovaj starac treba da se odmori".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO skup,   NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajden Zelenskog zamijenio sa Putinom (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2023

VILJNUS - Predsjednik SAD, Džo Bajden obratio se ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom tokom samita NATO u srijedu, nazivajući ga imenom čelnika Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.