Izvor: Danas, 28.Feb.2024, 22:56

Zelenski: Hvala Srbiji na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Ukrajine

Zahvalio sam Srbiji na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Ukrajine, humanitarnoj i finansijskoj pomoći i na dobrodošlici Ukrajincima koji su pobegli od rata, napisao je večeras predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski na društvenoj mreži Iks, nakon današnjeg sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Tirani.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HVALA SRBIJI NA HUMANITARNOJ PODRŠCI" Zelenski se oglasio nakon sastanka sa Vučićem u Tirani (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Feb.2024, 01:21

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski sastao se danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Tirani. O tome kako je izgledao njihov susret i o čemu su razgovarali Zelenski je pisao na svom nalogu "Iks".

Nastavak na Blic...

Zelenski nakon razgovora sa Vučićem: Hvala Srbiji! VIDEO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Feb.2024

TIRANA – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem zahvalio se Srbiji. On je na svojoj mreži “Iks” objavio snimak susreta i napisao: “Sastao sam se sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i zahvalio Srbiji na podršci suverenitetu i teritorijalnom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.