Zaharova: Zavera MOK i Ukrajine da ruski sportisti ne učestvuju na OI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024, 17:51

Zaharova: Zavera MOK i Ukrajine da ruski sportisti ne učestvuju na OI

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova optužila je danas predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomasa Baha da je učestvovao u ''zaveri'' sa Ukrajinom kako bi se ruski najbolji sportisti isključili iz učešća na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RT: Olimpijski zvaničnici zatražili od Ukrajine da špijunira ruske sportiste – predsednik MOK-a

Izvor: Vostok.rs, 02.Apr.2024

Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah priznao je dvojici šaljivdžija da je od Ukrajinaca zatraženo da špijuniraju ruske sportiste na mreži kako bi mogli da budu zabranjeni na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.. U video-pozivu objavljenom u utorak, u kojem se...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.