ZVICERA IZRUČUJU CRNOJ GORI? Proteruju ga iz Ukrajine zbog njegove žene Tamare

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 22:28

ZVICERA IZRUČUJU CRNOJ GORI? Proteruju ga iz Ukrajine zbog njegove žene Tamare

Zvicer je imao sreću da nijedan od pet hitaca nije pogodio srce ili neki veliki krvni sud.

Teško ranjenog Zvicera i dalje čuva policija. Lekari tvrde da mu je zdravstveno stanje i dalje teško, "ali stabilno".

Ako Zvicer preživi, a iz dana u dan su sve veće šanse da hoće, sigurno će na dnevni red doći i njegovo izručenje Crnoj Gori. Podgorica i Kijev, inače imaju dobre odnose, i samo je pitanje kako će biti pripremljena dokumentacija.

Poznavaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilika navode, međutim, da će jedna od otežavajućih okolnosti za Zvicera biti i to što mu je žena Tamara bila naoružana, što samo potvrđuje da su se i u Kijevu osećali nesigurno.

Bez obzira na to što je ona potegla pištolj u samoodbrani, neosporno je da nije imala dozvolu za posedovanje oružja, a to je dovoljan razlog da se protera iz zemlje.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.