ZVICERA IZRUČUJU CRNOJ GORI? Proteruju ga iz Ukrajine zbog Tamare

Branko Vlahović

30. 05. 2020. u 21:52

Zvicer je imao sreću da nijedan od pet hitaca nije pogodio srce ili neki veliki krvni sud

ЗВИЦЕРА ИЗРУЧУЈУ ЦРНОЈ ГОРИ? Протерују га из Украјине због Тамаре
TEŠKO ranjenog Zvicera i dalje čuva policija. Lekari tvrde da mu je zdravstveno stanje i dalje teško, "ali stabilno". Zvicer je imao sreću da nijedan od pet hitaca nije pogodio srce ili neki veliki krvni sud.

Ako Zvicer preživi, a iz dana u dan su sve veće šanse da hoće, sigurno će na dnevni red doći i njegovo izručenje Crnoj Gori. Podgorica i Kijev, inače imaju dobre odnose, i samo je pitanje kako će biti pripremljena dokumentacija. Poznavaoci prilika navode, međutim, da će jedna od otežavajućih okolnosti za Zvicera biti i to što mu je žena Tamara bila naoružana, što samo potvrđuje da su se i u Kijevu osećali nesigurno. Bez obzira na to što je ona potegla pištolj u samoodbrani, neosporno je da nije imala dozvolu za posedovanje oružja, a to je dovoljan razlog da se protera iz zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Mostarac

31.05.2020. 02:00

Šta si radio u Kijevu, da si bio u Beogradu bio bi sto puta više zaštićen. Evo sad reče predsednica vlade da će uzvratiti CG njen odnos prema Srbima tako što će zabraniti CG kriminalcima ulazak u Srbiji. Golemo, a uslediće stotine pozitivnih komentara, a ja mislio mi pametan narod....