ZAHUHTAVA SE TALAČKA KRIZA U UKRAJINI: Otmičar iz autobusa BACA GRANATE, odbija da se preda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 16:19

ZAHUHTAVA SE TALAČKA KRIZA U UKRAJINI: Otmičar iz autobusa BACA GRANATE, odbija da se preda (VIDEO)

Oteo 20 putnika

U ukrajinskom Lucku odjeknule su eksplozije na mestu gde je naoružani napadač uzeo taoce.

- Pre dvadesetak minuta čule su se tri eksplozije. Jedna od njih bila je eksplozija, a druge dve su dva sumnjiva praska. Vojnici koji su se nalazili pored mene rekli su da je to navodno zvuk granate. Video se oblak dima - rekao je reporter koji se našao na licu mesta.

Terorista je bacio iz autobusa neidentifikovanu eksplozivnu napravu koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << eksplodirala. Niko nije povređen.

Muškarac Maksim Stepanovič Krivoš, koji se predstavlja kao Maksim Plahoj, uzeo je ranije danas kao taoce 20 putnika jednog autobusa u ukrajinskom gradu Luck. Trenutno policija pregovara sa njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.