Izvor: Blic, 25.Jun.2022, 11:49

Vučić: Trudimo se da pronađemo što više rešenja za predstojeću zimu, tražimo ALTERNATIVU RUSKOJ NAFTI

"Kako rat u Ukrajini dobija na zamahu, situacija u svetu je sve komplikovanija, posebno imajući u vidu činjenicu da su ruske snage u naletu i zamah njihove ofanzive je sve snažniji. Svi koji su govorili da će biti drugačiji rezultat ratnih zbivanja jasno je da nisu u pravu. To donosi drugačije okolnosti za ekonomsku situaciju u Evropi i Srbiji. Trudimo se da na dnevnom nivou pronađemo što više rešenja za predstojeću i jesen i zimu. Za nas će biti kritičan i treći i četvrti kvartal. Toliko je kriza velika i u energentima i u hrani i cenama da nije jednostavno iz toga izaći", rekao je Vučić danas u obraćanju javnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić najavio rast plata i penzija

Izvor: Capital.ba, 25.Jun.2022

BEOGRAD – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas povećanje penzija u Srbiji za 19,1 odsto, minimalca, kao i plata u dvocifrenom procentu, te vaučere za odmor u iznosu od 15.000 dinara /oko 130 evra/. FOTO: Predsednik Srbije Vučić je istakao da je politička i ekonomska situacija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.