Vojna pomoć iz SAD za države Zapadnog Balkana, osim Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Sep.2022, 15:55

Vojna pomoć iz SAD za države Zapadnog Balkana, osim Srbije

Od oko milijarde dolara vojne pomoći koju je američki State Department najavio za 17 evropskih zemalja, 23 miliona otići će u Crnu Goru za jačanje odbrambenog sektora. Još nije poznato koliko novca će dobiti ostale zemlje Zapadnog Balkana, koje se, osim Srbije, takođe nalaze na spisku. Međutim, kako je rečeno za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz State Departmenta, ova pomoć koja se takođe dodjeljuje i Ukrajini, pokazuje predanost Sjedinjenih Država "budućnosti Ukrajine kao demokratske,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

„Najmanje je naklonjena NATO-u“: Zbog čega Srbija jedina neće dobiti vojnu pomoć SAD?

Izvor: Danas, 19.Sep.2022

Od oko milijarde dolara vojne pomoći koju je američki State Department najavio za 17 evropskih zemalja, 23 miliona otići će u Crnu Goru za jačanje odbrambenog sektora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.