Valeriju zovu “ljudska Barbika”: Bavila se crnom magijom i udala se za Kena, ali ne želi seks! Sve postaje jasno kad je vidite u vešu bez šminke (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Maj.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valeriju zovu “ljudska Barbika”: Bavila se crnom magijom i udala se za Kena, ali ne želi seks! Sve postaje jasno kad je vidite u vešu bez šminke (FOTO)

Ukrajinski model Valerija Lukjanova (31) postala je poznata širom sveta pre četiri godine kada su se na društvenim mrežama pojavile njene fotografije. Zbog svoje duge plave kose, tankog struka i porcelanskog tena prozvana je "ljudskom Barbikom". Ljudi su bili šokirani njenim izgledom, ali se većina slaže da je svaka njena slika pravo umetničko delo.

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on Aug 19, 2015 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << at 9:19am PDT

Ona je istakla da je sve na njenom telu pravo, osim grudi i da se njen izgled nije mnogo promenio od njene 14. godine. Međutim, neke njene fotografije iz mlađih dana ne idu u prilog toj teoriji, prenosi daily.bhaskar.com.

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on May 19, 2014 at 4:07pm PDT

Njeni fanovi su šokirani koliko se za nekoliko godina transformisala. Ona je njima priznala da je bila veštica i da je praktikovala crnu magiju dok nije otišla na operaciju grudi koja joj je promenila život.

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on Jan 21, 2014 at 6:05pm PST

Želeći da dokaže da govori istinu ona je podelila i neke slike na kojima je bez šminke. To je donekle imalo i kontraefekat, jer je pokazala i koliko joj je šminke potrebno da bi održala postojeći izgled.

  A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on Feb 20, 2014 at 3:09pm PST

Podsećamo, da je Valerija u braku sa “Kenom” Dmitrijem Škrabovim, ali je naglasila da ne želi da ima seks. Tvrdi da je telesna privlačnost životinjski instinkt koji ona ne poseduje.

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on May 12, 2012 at 10:10am PDT

Ona sa svojim suprugom živi u “otvorenom braku”, a kaže da se nalazi u “paralelnom univerzumu u kojem nema polova i u kojem nema dece”.

Pre dve godine se aktivno posvetila vežbanju i istakla je da joj je želja da bude poput Amazonki, drevnih ratnica iz grčke mitologije.

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on May 19, 2014 at 4:03pm PDT

O njenim fotografijama sa plaže se konstantno priča, a njeni fanovi smatraju da joj se želja ostvarila.

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on Jan 19, 2014 at 11:43am PST

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.