Ukrajinski teniser dobio nepristojnu ponudu da izgubi meč u Melburnu

Izvor: RTS, 13.Apr.2020, 09:53

Ukrajinski teniser dobio "nepristojnu ponudu" da izgubi meč u Melburnu

Ukrajinac Sergej Stahovski rekao je da mu je 2009. godine ponuđeno 100.000 dolara da izgubi meč prvog kola Australijan opena od Francuza Arnoa Klemona.
Dva muškaraca ponudila su Sergeju Stahovskom 100.000 dolara kako bi izgubio meč prvog kola Australijan opena 2009. godine, tvrdi Ukrajinac.

"Prišla su mi dva muškarca i rekli da imaju podršku 'investitora'. Izgubio sam meč, iako sam vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2:1 u setovima. Kada sam napuštao teren, da sam video nekog od njih kako stoji tu, udario bih ga reketom", rekao je Stahovski.
Ukrajinac kaže da je razgovarao sa Jedinicom za integritet u tenisu, koja je nastajala u to vreme, ali mu je rečeno da nikakvu bezbednost ne mogu da garantuju, ni njemu ni njegovoj porodici.
Stahovski je u karijeri osvojio četiri ATP titule, najbolji plasman mu je bilo 31. mesto, a najveći uspeh pobeda nad Rodžerom Federerom u drugom kolu Vimbldona 2013. godine, čime je prekinuo seriju Švajcarca od 36 uzastopnih četvrtfinala na grend slemovima.
Nedavno je Ukrajinac pisao milijarderu i vlasniku kompanije Tesla Ilonu Masku, zatraživši mu da pomogne njegovoj zemlji slanjem medicinskih zaliha u borbi protiv epidemije koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.