Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2021, 18:58

Ukrajinski političar povezan sa Putinom optužen za izdaju

KIJEV - Saveznik Rusije u Ukrajini, opozicioni poslanik i biznismen Viktor Medvedčuk, optužen je za izdaju i pokušaj krađe nacionalnih resursa na Krimu, koji je 2014. poslije referenduma na tom poluostrvu, ponovo pripojen Rusiji, izvjestili su danas ukrajinski mediji, citirajući tužilaštvo.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ukrajinski političar povezan sa Putinom optužen za izdaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 04:30

Saveznik Rusije u Ukrajini, opozicioni poslanik i biznismen Viktor Medvedčuk, optužen je za izdaju i pokušaj krađe nacionalnih resursa na Krimu, koji je 2014. posle referenduma na tom poluostrvu, ponovo pripojen Rusiji, izvestili su danas ukrajinski mediji, citirajući tužilaštvo...Ovaj potez je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.