Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2024, 16:55

Ukrajinski napad na Donjeck biće sutra tema sastanka SB UN

Ukrajinski napad na Donjeck, u kome je stradalo 25 osoba, a 20 ranjeno, biće u fokusu sastanka Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na zahtev Rusije koja se održava sutra, najavio je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra sastanak Saveta bezbednosti UN: Ovo je glavna tema

Izvor: B92, 21.Jan.2024

Ukrajinski napad na Donjeck, u kome je stradalo 25 osoba, a 20 ranjeno, biće u fokusu sastanka Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija koji se održava sutra...U fokusu će biti na zahtev Rusije...To je najavio prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije pri Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski...On je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.