Ukrajinski ministar odbrane optužuje Rusiju da se sprema na moguću vojnu akciju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2021, 18:13

Ukrajinski ministar odbrane optužuje Rusiju da se sprema na moguću vojnu akciju

Ukrajinski ministar odbrane Oleksej Reznjikov optužio je Rusiju da se sprema na moguću vojnu akciju velikih razmjera idućeg mjeseca, gomilajući više od 94.000 trupa pored granice sa Ukrajinom. Govoreći u parlamentu 3. decembra, Reznjikov je rekao da Kijev neće poticati napetosti na tom području, ali da će "Ukrajina uzvratiti, ako bude potrebno", prenosi redakcija Radija Slobodna Evropa na engleskom jeziku. "Naša obavještajna služba ispituje sve moguće scenarije, uključujući...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Međusobne optužbe Rusije i Ukrajine o pripremanju vojnih akcija

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2021

Ukrajinski ministar odbrane Oleksej Reznjikov optužio je Rusiju da se sprema na moguću vojnu akciju velikih razmera idućeg meseca i da je navodno nagomilala više od 94.000 vojnika blizu granice sa Ukrajinom. Rusija demantovala optužbe i uzvratila da Ukrajina sprema vojnu ofanzivu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.