Ukrajinski konflikt ne može da bude predmet sporazuma između Moskve i Vašingtona

Izvor: Vostok.rs, 09.Feb.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski konflikt ne može da bude predmet sporazuma između Moskve i Vašingtona

Unutrašnji ukrajinski konflikt ne može da bude predmet sporazuma između Moskve i Vašingtona, izjavio je portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

„Nesumnjivo, teško da unutrašnji ukrajinski konflikt može da bude predmet nekog sporazuma. Ta informacija nije istinita“, rekao je Peskov novinarima, odgovarajući na molbu da prokomentariše saopštenja nekih ukrajinskih medija da Kremlj navodno priprema veliki dogovor o Ukrajini sa novom američkom administracijom.

Što se tiče pripreme sastanka Donalda Trampa i Vladimira Putina, Peskov je rekao da „u ovom trenutku nije jasno za šta se spremamo“.

On je dodao da je stav Rusije o američkim sankcijama poznat: one su destruktivne i nanose obostranu štetu.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Peskov odbrusio Japancima: Rusija ne trguje Kurilima

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2017

"Saopštenja niza japanskih medija o mogućoj predaji Kurilskih ostrva Japanu na privremeno korišćenje nisu istinita", izjavio je portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov...- Nije mi poznato poreklo te informacije. To uopšte nije istina - odgovorio je Peskov na pitanje novinara o mogućoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.