Izvor: Danas, 01.Jul.2022, 07:31

Ukrajinske vlasti: Rusija granatirala zgradu i rekreativni centar u Odesi, poginulo 17 ljudi

Najmanje 17 ljudi je poginulo nakon što su dve ruske rakete pogodile višespratnu stambenu zgradu i rekreativni centar u južnom lučkom gradu Odesi u ranim jutarnjim satima u petak, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLOG UŽIVO: U ruskom raketnom udaru na stanove i rekreacioni centar u Odesi poginulo 17 ljudi

Izvor: Danas, 01.Jul.2022

Danas je 128. dan rata u Ukrajini. Rusija je u ranim jutarnjim časovima granatira jedan stambeni objekat i rekreacioni centar u Odesi, a ukrajinske vlasti saopštile su da je poginulo 17 ljudi.

Nastavak na Danas...

Ukrajina: Najmanje 20 stradalih u ruskim napadima u Odesi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2022

Najmanje 20 osoba je poginulo, među kojima je i dete, u ruskim raketnim napadima tokom noći na stambenu zgradu i odmaralište u Odeškoj oblasti, saopštili su ukrajinski zvaničnici...Prema navodima ukrajinske državne službe za vanredne situacije, 16 osoba je stradalo kada je raketa pogodila devetospratnicu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.